BemutatkozásPályázati információkHírek, tudnivalókGalériaElérhetõségeink
Az Ön kosara jelenleg üres!
Név:

Lakcím:

Email:

Biztonsági kód:

Írja be a kódot:
Wuxal 0,5 l

Hatásmechanizmusa: A kationos mikroelmek (Cu, Fe, Mn, Zn) EDTA-val teljesen kelatizáltak. A Wuxal Super kelátképzõje csökkenti a víz keménységét mivel a kalcium, magnézium és vas egy részét megköti. A Wuxal Super erõs puffer-hatású, így a belõle készült mûtrágyaoldat és permetlé a növény szempontjából legalkalmasabb pH értékre áll be.

A Wuxal Super tulajdonságai: A Wuxal fontos tulajdonságai közé tartozik, hogy a növény számára optimális tápanyagfelvételt tesz lehetõvé. Képes enyhíteni az idõjárás okozta károkat azáltal, hogy megakadályozza a súlyos tápanyaghiányt. A kedvezõtlen idõjárás ugyanis hátráltatja a tápanyagok felvételét és növényen belüli szállítást. A Wuxal szárazság idején is képes segíteni a gyökereknek a tápanyag felvételben. A Wuxal gondoskodik arról is, hogy a termés egészségesebb legyen, azáltal, hogy szabályozza a termés méretét és mennyiségét. A tápanyagok minél jobb hasznosulását a kelátképzõ mellett bioaktív anyagok is segítik. A Wuxal ott segít a növénynek - áttételesen a gyökereknek - ahol a legnagyobb szükség van rá. A levélen és az egyéb föld feletti részeken keresztül egyaránt hat, s így sikerül elérnie, hogy megfelelõ legyen a tápanyag ellátottság, ezáltal a termés. A kezelés idejétõl függetlenül a termés fogyasztható. Ezért állíthatjuk, hogy: a Wuxal ott hat ahol kell! TERMÉSZETESEN!

A termék ára: 670 Ft / darab
db
Látogatók: 743,192 látogató | Minden jog fenntartva 2010. | Vincellér Bolt Lenti | 8960 Deák Ferenc u. 9 | info@vincellerbolt.hu | Admin