BemutatkozásPályázati információkHírek, tudnivalókGalériaElérhetõségeink
Az Ön kosara jelenleg üres!
Név:

Lakcím:

Email:

Biztonsági kód:

Írja be a kódot:
RaTaTa rágcsálóirtó szer 2x200g

Felhasználható: patkányok és egerek irtására.

 

Elõnyei:

A RATAK rágcsálóirtó szer véralvadásgátló hatással rendelkezõ difenakum hatóanyagot tartalmaz. Biztonságát egy rendkívül keserû anyag, a Bitrex fokozza, amely megakadályozza az emberek és a haszonállatok véletlenszerû fogyasztását.


Engedély száma: ÁNTSZ OTH 278/2004.


Használati utasítás:

A készítményt olyan helyen alkalmazzuk, ahol patkányok vagy egerek elõfordulását észleljük. Véralvadásgátló hatóanyaga révén egyszeri fogyasztás után is elpusztítja a rágcsálókat.

Épületek környékén és azok udvarán, a rágcsálók tartózkodási helyeihez közel önetetõ nagyládában 0.5-1 kg mérgezett csalétket kell kihelyezni. Lakott helytõl távol, és ahol haszonállatok nem érhetnek hozzá, árokpartok mentén 0.5 kg csalétket kell a figyelmeztetõ felirattal ellátott etetõprizmákban kihelyezni. Zárható pincékben és kamrákban a mérgezett csalétket szintén figyelmeztetõ felirattal ellátott karton tálcára kell kihelyezni. Egy tálcára 0.3 kg mérgezett csalétket kell önteni.

 

Amennyiben az irtószer döntõ többségét a rágcsálók elfogyasztották, úgy újabb irtószert kell kihelyezni. A kihelyezett csalétket 7-10 naponként ellenõrizni kell és az elfogyasztott mennyiséget frissel kell pótolni.

A rágcsálók elhullása a fogyasztás után 3-4 nap múlva kezdõdik és az összes rágcsáló kipusztulása a terület nagyságától és a rágcsálók elszaporodásának mértékétõl függõen 2-3 héten belül várható. Az ellenõrzéseket, felújításokat a fogyasztás megszûnéséig, azaz a mentesség eléréséig folytatni kell

Tekintse meg az irtószerek biztonságos kijuttatáshoz szükséges szerelvényeink választékát is!


Biztonsági elõírások:

A 38/2003. (VII.7.) ESZCSM-FVM-KvVM együttes rendelet 8.sz. mellékletének vonatkozó elõírásai betartásával tárolható és használható fel.

S 2: Gyermekek kezébe nem kerülhet
S 24/25: Kerülni kell a bõrrel való érintkezést és a szembe jutást
S 37: Megfelelõ védõkesztyût kell viselni.
S 46: Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagoló burkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni.

 

Ellenszere: K1-vitamin / Konakion inj./

A termék ára: 930 Ft / csomag
db
Látogatók: 744,117 látogató | Minden jog fenntartva 2010. | Vincellér Bolt Lenti | 8960 Deák Ferenc u. 9 | info@vincellerbolt.hu | Admin