BemutatkozásPályázati információkHírek, tudnivalókGalériaElérhetõségeink
Az Ön kosara jelenleg üres!
Név:

Lakcím:

Email:

Biztonsági kód:

Írja be a kódot:
Protect háztartási egérirtó szer 2x175g

Biztonságát egy rendkívül keserû anyag, a Bitrex fokozza, amely megakadályozza az emberek és a haszonállatok véletlenszerû fogyasztását.

Hatóanyaga: 0,005 % bromadiolon
Engedély száma: ÁNTSZ OTH 4797/2003.
Minõsítése: III. forgalmazási kategória (szabadforgalmú irtószer)

Használati utasítás

A PROTECT rágcsálóirtó granulátum elhúzódó hatású véralvadásgátló szer, amely a rágcsálókat általában már egyszeri fogyasztás után is elpusztítja. Nagy rágcsálófertõzöttség esetén minden etetõhelyen kellõen sok mérgezett csalétket kell kihelyezni, hogy minden állat számára elegendõ csalétek jusson. A kihelyezett csalétket 7- 10 naponként ellenõrizni kell és az elfogyasztott mennyiséget frissel kell pótolni. Ha a mérgezett csalétek megromlott, akkor azt az etetõhelyrõl maradéktalanul el kell távolítani és frissel kell pótolni. A rágcsálók elhullása a fogyasztás után 3 - 4 nap múlva kezdõdik és az összes rágcsáló kipusztulása a terület nagyságától és a rágcsálók elszaporodásának mértékétõl függõen 2 -3 héten belül várható. Az ellenõrzéseket, felújításokat a fogyasztás megszûnéséig - a mentesség eléréséig folytatni kell.

Épületek környékén és azok udvarán, a rágcsálók tartózkodási helyeihez közel önetetõ nagyládába 1 - 1,5 kg mérgezett csalétket kell kihelyezni. Lakott helytõl távol és ahol haszonállatok nem férhetnek hozzá, árokpartok mentén 0,5 kg csalétket kell a figyelmeztetõ felirattal ellátott etetõprizmákba kihelyezni. Zárható pincékben és kamrákban a mérgezett csalétket a szintén figyelmeztetõ felirattal ellátott kartontálcákra kell kihelyezni. Egy tálcára 0,5 kg mérgezett csalétket kell önteni. Szennyvízcsatorna tisztító aknáinak kezeléséhez léclábakon nyugvó un. csatornaládát kell használni, melybe szintén 0,5 kg mérgezett csalétket kell kihelyezni.

Felhasználás elõtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Ellenszere: K1-vitamin / Konakion inj./

A termék ára: 740 Ft / csomag
db
Látogatók: 741,189 látogató | Minden jog fenntartva 2010. | Vincellér Bolt Lenti | 8960 Deák Ferenc u. 9 | info@vincellerbolt.hu | Admin