BemutatkozásPályázati információkHírek, tudnivalókGalériaElérhetõségeink
Az Ön kosara jelenleg üres!
Név:

Lakcím:

Email:

Biztonsági kód:

Írja be a kódot:
Biocera 100gr

módon keletkezett sebfelületek lezárására, fertõtlenítésére, a sérült felület védelmére a gyógyulásig. A készítményt közvetlenül a fák vágása, metszése, oltása után vékony rétegben kell a keletkezett sebfelületre felvinni. Töréseknél, repedéseknél vagy vadkárnál a kártételi helyeken az egészséges felületig vissza kell vágni a növényt és azonnal le kell zárni a felületet.

A BIOCERA fasebkezelõ és oltóviasz hatóanyagai természetes eredetûek, felkenés után azonnal behatolnak 1-2 mm mélyen a fa szöveteibe és elpusztítják az ott lévõ, vagy a vágás következtében a felületre került gombákat és baktériumokat.
A fasebkezelõ szer hatása az alkohol azonnali, a méhviasz és a fenyõgyanta tartós fertõtlenítõ hatásán alapszik. Az egyéb adalékok biztosítják a bevonat rugalmasságát és tartósságát. A megszilárdulás során keletkezõ film védi a sebfelületet a további fertõzõdéstõl és megakadályozza a sejtnedvek eltávozását, valamint a kezelt felület melletti vízhajtások képzõdését.
A Biocera a sebet gyógyítja és egyidejûleg le is zárja, hosszan tartó védelmet biztosít. A növények sokféleségére való tekintettel a Magyarországon nem õshonos, egzotikus fák, cserjék és dísznövények esetében csak elõzetes próba alapján használható. Különösen körültekintõen kell eljárni az oltásoknál, fõleg, ha a héj nem kellõen beérett, vagy fajta jellegzetesen nem kellõen fásodik (ezért nem használható pl.: citrusféléknél)

A BIOCERA kiváló konzisztenciája folytán könnyen felkenhetõ erõs szálú ecsettel, spatulával vagy laposra vágott ágdarabbal. Külön elõnye, hogy nem fagyveszélyes, -10 °C-ig jól kenhetõ. Denaturált szesszel hígítható, illetve a munkaeszközrõl lemosható.
MÉRGEZÕANYAG TARTALOM: Nem mérgezõ, halakra, méhekre nem veszélyes. Élelmezés- és munkaegészségügyi várakozási idõ: 0 nap.
Tûzveszélyességi fokozat: II.
TÁROLÁS: Naptól és sugárzó hõtõl védett raktárban. Eltartható: 2 évig.
Egyéb: Tilos a szert, fel nem használt maradékát, csomagoló anyagát folyókba, vízfolyásokba, tározókba, állóvizekbe juttatni. Ajánlott védõfelszerelés: gumikesztyu

A termék ára: 450 Ft / darab
db
Látogatók: 741,438 látogató | Minden jog fenntartva 2010. | Vincellér Bolt Lenti | 8960 Deák Ferenc u. 9 | info@vincellerbolt.hu | Admin