BemutatkozásPályázati információkHírek, tudnivalókGalériaElérhetõségeink
Az Ön kosara jelenleg üres!
Név:

Lakcím:

Email:

Biztonsági kód:

Írja be a kódot:
Folar 525 SC 1L

Hatóanyag:
345 g/l terbutilazin + 180 g/l glifozát

Felhasználható:
Almában, szõlõben

Javasolt dózis:
6-8 l/ha a teljes felületre vonatkoztatva. Sorkezelés esetén a dózis a kezelt területre vonatkozik. 6 l/ha Folart javaslunk magról kelõ gyomnövények ellen, míg évelõk ellen a 8 l/ha juttatható ki

Hatásspektrum:
A Folar minden magról kelõ egyszikû és évelõ növényt irt. Terbutilazin tartalma révén talajon keresztüli tartamhatással rendelkezik.

Javasolt növényvédelmi technológia:
A Folart tavasszal, a gyomnövények 15-25 cm-es fejlettségénél juttassuk ki. Ha a permetezés idõpontját körültekintõen választjuk meg egyetlen védekezés elegendõ az egész vegetációs idõ alatt. Ha az ültevény nyár közepére kigyomosodik, a nyári kezelést Medallon Premium-mal végezzük. Amennyiben az ültetvényben triazin rezisztens gyomnövények fordulnak elõ, a Folar 6 l/ha + Diuron 600 FW 4 l/ha kombinációt javasoljuk. A kijuttatáskor a permetlé nem érheti a kultúrnövény zöld részeit, ezért fakadás után elengedhetetlen a törzs és kordonkar tisztítás.

Hatásmód:
A glifozátot a gyomnövények levélen keresztül veszik fel és innen szállítódik a gyökerekbe, rizómákba. A terbutilazin a triazinok családjába tartozik, vízoldhatósága 7,5 ppm és a növények elsõsorban gyökéren keresztül veszik fel. A Folar hatóanyagai révén kifejezetten környezetkímélõ ezért az integrált termesztésben is felhasználható.

Forgalmi kategória:
III

A termék ára: 0 Ft / darab
db
Látogatók: 743,126 látogató | Minden jog fenntartva 2010. | Vincellér Bolt Lenti | 8960 Deák Ferenc u. 9 | info@vincellerbolt.hu | Admin